Nauji vadybos kursai!

 

Sveiki, visi,

 

Turime Jums puikių žinių! ProjektuKursai.lt plečia kursų, tiesiogiai nesusijusių su projektų vadyba, sąrašą. Nuo šiol siūlome kompetenciją kelti ir NLP metodų taikymo bendravime bei Efektyvaus laiko ir veiklos planavimo kursuose. Trumpai apie šias naujienas.

 

NLP metodų taikymo bendravime mokymai skirti įvairaus lygio vadovams, specialistams, daug bendraujantiems su žmonėmis bei visiems, norintiems geriau pažinti aplinkinius. Kursų metu apžvelgiamos įvairios temos, padėsiančios suprasti galingus NLP metodus, pritaikomus tiek derybose, tiek sprendžiant problemas ar tiesiog bendraujant su žmonėmis. Visa teorinė medžiaga mokymuose bus iliustruojama gausiais pavyzdžiais.

 

Kita naujiena - Efektyvaus laiko ir veiklos planavimo mokymai, kurie skirti visiems, norintiems efektyviai ir tikslingai naudoti savo darbinį bei asmeninį laiką. Dėstytojas Jums padės suprasti kaip planuoti savo dieną, ateinančius metus ar likusią gyvenimo dalį. Sužinosite, kaip išvengti atidėliojimų, kas padeda planuotis laiką, kas labiausiai eikvoja Jūsų laiką ir kaip su tuo efektyviai kovoti. Kursų turinys apima visas svarbiausias efektyvaus laiko planavimo temas.

 

Plėsdami teikiamų kursų sąrašą nuoširdžiai tikimės, kad naujos galimybės kelti kompetenciją bei ugdyti savo asmenybe bus Jums naudingos.

 

Jūsų,

ProjektuKursai.lt

 

Write a comment

Comments: 0

Turite klausimų?

Nežinote kurią sertifikaciją, mokymus

rinktis?

 

Leiskite Jums padėti!