Nauji Leadership ir Coaching kursai!

Sveiki, vasarotojai,

 

ProjektuKursai.lt išdidžiai pristato du naujus vadybinius kursus, kurie gali padėti ne tik projektų valdyme, bet ir bet kurioje vadybinėje veikloje. Nuo šios dienos ProjektuKursai.lt pradeda teikti Kounčingo bei Lyderystės kursus.

 

Kounčingas (angl. coaching) - mokymosi, lavinimo bei asmeninio tobulėjimo procesas, kurio metu asmuo padedamas profesionalaus koučingo specialisto (koučerio) siekia konkretaus užsibrėžto tikslo. Šis procesas yra naudingas tiek asmenims individualiai, tiek jų grupėms, tiek didžiulėms organizacijoms. Kursų metu atsakoma į tokius klausimus kaip: vadovauti ar ugdyti, nurodyti ar paklausti, patarti ar padėti suprasti? Koučingo kursai ypatingai naudingi įmonių atstovams, ketinantiems įgyvendinti koučingo procesą savo organizacijose, žmogiškųjų išteklių specialistams bei įvairaus lygio vadovams. Koučingo mokymus veda ilgametę patirtį turintys sertifikuoti koučingo specialistai.

 

Lyderystės menas šiais laikais yra toks pats neatsiejamas vadovaujančio žmogaus gebėjimų atributas kaip ir vadybinės žinios. Mokymų metu kompetentingi lyderystės profesionalai padės atsakyti į tokius klausimus kaip: žmogus yra lyderis ar vadovas, kokias lyderio savybes ugdyti, kaip geriausia tai daryti? Kursų metu klausytojai supras, kad sėkmingas vadovas privalo turėti ne tik įgaliojimus, bet ir būti lyderis. Šie mokymai skirti įvairaus lygio vadovams bei visiems norintiems tapti tikrais lyderiais.

 

Nuoširdžiai tikimės, kad šie kursai padės plėsti Jūsų asmenines kompetencijas bei prisidės prie Jūsų organizacijos vystymosi.

 

Jūsų,

ProjektuKursai.lt

Write a comment

Comments: 0

Turite klausimų?

Nežinote kurią sertifikaciją, mokymus

rinktis?

 

Leiskite Jums padėti!