Nemokami PV resursai

Brangūs skaitytojai,

 

Kiekvienam projektų vadovui, vadybininkui arba tiesiog žmogui, besidominčiam projektų vadyba, kartais kyla klausimas: kur gauti kokybiškos projektų valdymo medžiagos? Į šį klausimą atsakymą Jūs rasite greitai - internete pilna projektų valdymo knygų, šablonų paketų, žaidimų. Deja, absoliučiai didžioji jų dalis yra mokama. Ne paslaptis, kad internete galima rasti ir piratinės medžiagos, tačiau tai nelegalu ir tokios medžiagos atsisiuntimas bei naudojimas gali užtraukti rimtas teisines sankcijas Jums ir/arba Jūsų įmonei.

 

Sunkiausia yra rasti kokybiškos medžiagos, kuri būtų ir nemokama, ir legali. Tai nėra misija neįmanoma. Internete yra autorių, įmonių, organizacijų, kurios dalijasi originaliomis knygomis, žaidimais, šablonais. Mes nusprendėme paieškoti tokių tinklapių, kuriuose nemokamai būtų prieinama vertinga ir kokybiška projektų valdymo medžiaga. Ir radome :)

 

ProjektuKursai.lt tinklapio skiltyje Naudinga rasite puslapį Nemokama medžiaga, kuriame nuolatos atnaujindami skelbsime tinklapius, kuriuose bus galima rasti legalios, kokybiškos bei nemokamos projektų valdymo medžiagos. Šalia nuorodos yra pateikiamas trumpas medžiagos aprašymas, padėsiantis Jums susidaryti tikslesnį vaizdą.

 

Tikime, kad patalpinta informacija Jums bus naudinga ir padės kasdieniame projektų vadybos darbe.

 

Vasariški linkėjimai!

 

Jūsų,

ProjektuKursai.lt

Write a comment

Comments: 0

Turite klausimų?

Nežinote kurią sertifikaciją, mokymus

rinktis?

 

Leiskite Jums padėti!